Sjer

Concepts

Sjer draait om het delen van creativiteit en concepten. Bekijk hieronder enkele concepten uit onze groeiende community. Heb je zelf een mooi idee? Sjer het met ons.

Waddensea

Helaas is Waddensea.com al verkocht

IJsselmeer.com

Het grootste binnenmeer van Nederland heeft een grote aantrekkingskracht op watersporters, vooral veel Duitse toeristen. Je kunt er uiteraard zeilen, windsurfen en kitesurfen, maar ook omheen fietsen. Onder andere de plaatsen Makkum. Hindeloopen, Stavoren, Lemmer. Urk, Lelystad, Enkhuizen en Medemblik liggen aan het meer. Met IJsselmeer.com spreek je de internationale toerist aan.

Pistes.com

In Nederland gaan per jaar meer dan 1 miljoen mensen op wintersport. Een enorme markt als je bedenkt dat iedereen moet slapen, eten, vervoer nodig heeft en natuurlijk skikleding, skimateriaal en een skipas. Op Pistes.com vind je informatie over wereldwijde pistes. Spreekt een gebied je aan? Zoek naar een hotel in de buurt en boek je overnachting.

Elf steden

Een handige website over de elfstedenroute en de sportieve mogelijkheden. Er zijn veel manieren om de elfstedenroute zelf te ervaren. Op de fiets, wandelend, per surfplank, motor, oldtimer, roeiboot en soms zelfs op de schaats. Ook kunnen de 11 steden afzonderlijk worden bezocht. Met Elfsteden.com spreek je de vele internationale toeristen aan.

Tweede baantje

De arbeidsmarkt draait steeds meer om flexibilisering. Grote aantallen ZZP’ers, flexibele arbeidskrachten en oproepkrachten bieden hun specifieke diensten aan. Tweedebaantje.nl is een marktplaats voor banen met een beperkt aantal of onregelmatige uren. Voor iedereen die nog wat extra uren wil werken. Of die nog iemand kan gebruiken voor een klus.

Hoe kun je deelnemen?

Heb je interesse in één van de concepten op onze website? Neem contact op. We bieden de volgende vormen van samenwerking aan:

  • het huren van een concept
  • het leasen van een concept
  • het kopen van een concept (met een minderheids- of meerderheidsbelang)

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar partijen die willen investeren en hun kennis willen delen.

Mailen mag
hey@sjer.com

Of bellen
06 38225220 Jitse Jan Bok
Home Alle concepten Over Sjer Community